Telekinese

We hebben ons allemaal weleens voorgesteld hoe het zou zijn wanneer wij met onze gedachten dingen konden bewegen of creëren. Dit noemen we telekinese. In je lucide dromen is dat allemaal mogelijk.

Lucide blijven en een diep niveau van luciditeit zorgen ervoor dat jij steeds meer in staat om hier mee te experimenteren. Je kunt alle trucs en stunts uitvoeren en creëren wat jij wilt. In een seconde.

1- Drie tips bij telekinese in lucide dromen.

1- Klein beginnen. Verplaats niet gelijk de Chinese Muur.  Verplaats of beweeg een klein voorwerp een paar meters. Het gaat erom dat jij jezelf ervan overtuigt dat dit mogelijk is.

2- Maak je niet druk. Lukt het niet gelijk? Geef nooit op. Iedereen kan het want alles wat je ziet, is slechts een illusie, een verzinsel van je geest.

3- Vergroot je bewustzijn. Word je bewust dat alles in je droom van dezelfde stof is gemaakt. De kleine mier en de grote olifant wegen evenveel in een droom en kan je dus met evenveel gemak verplaatsen.

2 - Oh ja niet vergeten!

Sommige mensen worden eenvoudig lucide maar de meeste dromers hebben daar wat extra hulp bij nodig. Daarvoor biedt Helder Dromen je de volgende mogelijkheden: