De Lucide Droomgids - Gratis Boek Over Lucide Dromen

Het Boek over Lucide Dromen. Gratis!

Wat is lucide dromen? Hoe doe je dat en hoe kun je het leren? In deze gids, die je niet meer kost dan een emailadres, kun je het allemaal lezen. Ontdek daarbij ook hoe kunstenaars, wetenschappers, spirituele geesten en andere lucide dromers, zoals jij en ik, van deze heldere dromen gebruik maakten om tot grootse prestaties te komen...

50%
Vul hier je emailadres &
je voornaam en achternaam in
de lucide droomgids
Download De Gratis Lucide Droomgids

 "Ik kan het iedereen aanbevelen. Het heeft mijn leven zoveel leuker gemaakt..."

Fleur - 26 jaar - Amsterdam

"Hoi, ik ben Jeroen. En ik noem mijzelf droomoloog. Omdat ik verliefd ben op alles wat met dromen te maken heeft. Fantastisch toch. Dat wij in staat zijn om te dromen. In dit boek vertel ik je over een bijzondere manier van dromen: lucide dromen. In de Lucide Droomgids ontdek jij :

  • Wat lucide dromen precies is...
  • Wat het je op kan leveren...
  • Wat je dromen je te vertellen hebben...
  • Hoe je meer eigenwaarde & zelfvertrouwen krijgt met behulp van je dromen...
  • Hoe je direct toegang krijgt tot je verborgen wijsheid..
  • Hoe je het stapgewijs leert en in jouw tempo...
  • Dat iedereen het kan omdat het in ons DNA zit...
Droomoloog Jeroen jansen

Rachel - Schiedam

"Iedereen zou het moeten leren. Lucide dromen hebben mij ontzettend geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling. Via Helder Dromen heb ik veel informatie opgedaan en via meerdere Facebook groepen."

Eduard

 "Ik droom vaak helder. Heeft veel  voordelen. Je kunt in deze dromen alle kanten op. Jij kan het bepalen." 

Natascha - Emmen

"Wat een leuk initiatief! Hoe meer mensen er bekend mee raken, hoe beter."

5 jaar

Expert in droomwerk

2

Boeken geschreven

500+

Downloads van e-books

88

Pagina's met alles over lucide dromen..

Mr. Nameless

"Het is echt te gek. Ik kon het al maar het boek heeft het makkelijker gemaakt."

Vera - 24 jaar - Breda

"Dank je wel, Jeroen. Door dit boek ben ik begonnen met lucide dromen en zou het nu niet meer willen missen."

Franz Maissan - docent Toegepaste psychologie aan de HvA

"Graag wil ik je te toestemming om je 10 stappen methode te gebruiken (en je tips daarbij) om als handreiking mee te geven aan mijn studenten, die erg geinteresseerd zijn in lucide dromen. Ik was zelf al begonnen, maar jouw stukken zijn zo toegankelijk en helder, dat ik me daaraan niet ga wagen."