Wij gebruiken cookies....
Het Boek Over Lucide Dromen en Meer...
In de lucide droomgids leer je alles over lucide dromen en hoe jij je dromen betekenis kunt geven....Ga naar de Gratis Lucide Droomgids

Page content

Leren lucide dromen in tien eenvoudige stappen………..

Leren lucide dromen in tien eenvoudige stappen………..

Lucide leren dromen. Doe het met dit beproefde en effectieve tien stappenplan. Lucide dromen  betekent dat je weet dat je droomt terwijl je aan het dromen bent. Je bent en handelt net zo bewust als overdag. Het bijzondere is dat voor je hersenen dit handelen net zo reëel is als wat je wakker doet. Dat betekent dat wat jij doet in je lucide droom voor je brein net zo waar is als wanneer je het overdag zou doen. WOW !

1- Waarom lucide leren dromen ?

In je lucide droom is alles mogelijk. Wanneer jij lucide bent, dan kan jij gericht je innerlijke wereld verkennen. Ontdekken hoe intens, echt, kleurrijk en fascinerend deze wereld is. Ervaren hoe het is om de regie weer volledig in handen te krijgen met lucide leren dromen. In je lucide droom maar ook in je leven.

Verbeteringen in je lucide droom hebben namelijk een direct resultaat in je “normale”leven. Hoe dat kan ? Omdat je hersenen  geen onderscheid maken tussen je droom en de realiteit. Precies de reden waarom wij dromen als levensecht ervaren.

Dat biedt je de ruimte om volop te experimenteren in je lucide dromen. Ga op zoek naar de beste versie van jezelf en ervaar hoe je dromen je daar bij helpen. Laat je dromen het werk doen en begin met het leren van lucide dromen.….

2- Hoe doe je dat ?

Door stap voor stap deze training te volgen. Neem de tijd. Jaag jezelf niet op. Geniet van je proces. Onthoud dat het wel een beetje chill blijft. Waarschijnlijk heb je in je leven al genoeg waar je je druk over maakt. Het is vooral belangrijk dat jij weet dat het lucide dromen geen spirituele gave is maar een aangeboren vermogen. Wat je weer moet activeren. Meer niet.

Er zit nog een extra voordeel aan het leren van lucide, helder dromen. Je traint dit bewust worden in het begin voornamelijk overdag zodat jij het ’s nachts ook eerder wordt.  Deze dagelijkse bewustwording is gewoon een vorm van mindfulness. Dus mocht het lucide dromen nog even op zich laten wachten( wat meestal niet zo is), dan  heb je hier toch volop profijt van omdat je ook overdag veel bewuster wordt.

3- Het grote voordeel van lucide leren dromen…

Het grote voordeel van lucide leren dromen is dat je het doet terwijl je heerlijk in je bed ligt te slapen. Je hoeft er geen tijd voor vrij te maken in je agenda. Je gaat zelfstandig de uitdagingen aan zonder dat je daarvoor iedere keer naar een dure coach of therapeut hoeft te lopen.

Jouw dromen weten precies wat er speelt en jij bent in staat om dat betekenis te geven. Tenslotte rest mij niets meer dan je veel plezier te wensen bij de training lucide leren dromen…..

 

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

3 reacties op “Leren lucide dromen in tien eenvoudige stappen………..


Door Serena op 13 juli 2016

Top


Door Elly op 22 juni 2016

Zou meer willen weten over dromen en betekenis. Geef je cursus daarin


Door Jeroen op 21 juli 2016

alleen deze training en de workshop

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.