Page content

Leren Lucide Dromen

Leren Lucide Dromen

Lucide leren dromen. Doe het met dit beproefde en effectieve tien stappenplan. Lucide dromen houdt in dat je weet dat je droomt terwijl je aan het dromen bent. Het bijzondere is dat voor je hersenen dit handelen bijna net zo reëel is als wanneer je het echt doet. Dat betekent dat veranderingen in je lucide droom direct een positieve invloed hebben op je dagelijks leven.

1- Waarom lucide leren dromen ?

In je lucide droom is alles mogelijk. Wanneer jij lucide bent, dan kan jij gericht je innerlijke wereld verkennen. Ontdekken hoe intens, echt, kleurrijk en fascinerend deze wereld is. Ervaren hoe het is om de regie weer volledig in handen te krijgen met lucide leren dromen. In je lucide droom maar ook in je dagelijks leven.

Verbeteringen in je lucide droom hebben namelijk een direct resultaat in je “normale”leven. Hoe dat kan ? Omdat je hersenen  geen onderscheid maken tussen je droom en de realiteit. Precies de reden waarom jij als je “normaal droomt” het idee hebben dat het echt gebeurt. Totdat je wakker wordt en je vaak opgelucht ademhaalt en tegen jezelf zegt: Pffff, het was maar een droom.

Dat biedt je de ruimte om volop te experimenteren in je lucide dromen. Ga op zoek naar de beste versie van jezelf en ervaar hoe je lucide dromen je daar bij kunnen helpen. Begin met het leren van lucide dromen…..

 

2- Hoe doe je dat ?

Door stap voor stap deze training te volgen. Neem de tijd. Jaag jezelf niet op. Geniet van je proces. Onthoud dat het wel leuk moet blijven. Waarschijnlijk heb je in je leven al genoeg waar je je druk over maakt. Maak van het ontdekken van je lucide mogelijkheden een aangename maar belangrijke bijzaak.

Wat je heel goed moet onthouden is dat jij weet dat lucide dromen geen spirituele gave is maar een aangeboren vermogen. Wat je weer moet activeren. Iedereen droomt dus iedereen kan het leren.

Er zit nog een extra voordeel aan het leren van lucide, helder dromen. Je traint dit bewust worden in het begin voornamelijk overdag zodat jij het ’s nachts ook eerder wordt.  Deze dagelijkse bewustwording is gewoon een vorm van mindfulness. Dus mocht het lucide dromen nog even op zich laten wachten,  dan  heb je hier toch volop profijt van omdat je ook overdag meer mindfull wordt.

 

3- Het grote voordeel van lucide leren dromen…

Het grote voordeel van lucide leren dromen is dat je het doet terwijl je heerlijk in je bed ligt te slapen. Je hoeft er geen tijd voor vrij te maken in je agenda. Je gaat zelfstandig de uitdagingen aan zonder dat je daarvoor iedere keer naar een dure coach of therapeut hoeft te lopen.

Jouw dromen weten precies wat er tekort schiet in je leven en jij bent in staat, om in je lucide droom, dat gelijk bij de wortels aan te pakken . Tenslotte rest mij niets meer dan je veel plezier te wensen bij….

 

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

0 reacties op “Leren Lucide Dromen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.