Gedaantewisseling in lucide dromen

Gedaantewisseling in je lucide dromen. In je lucide dromen onderga jij elke gedaantewisseling die jij wil. Dat komt goed uit want ieder mens heeft soms de behoefte om de wetten van de fysieke wereld te overstijgen.

1- Gedaantewisseling manieren

Wil je een keer voor God spelen, de winnende goal scoren in een finale of de schrijver zijn van een historisch meesterwerk? Pas een gedaantewisseling toe in je lucide dromen.

De meeste voorkomende vormen van gedaantewisseling in lucide dromen bespreken we hier

Het is goed om te weten dat jouw droomlichaam elke vorm aan kan nemen wat jij maar wil. Het is niet meer dan een idee. Een projectie van hoe jouw brein denkt dat je lichaam er uit ziet. Gedaantewisseling is het met een doel aanpassen van dit zelfbeeld.

1- Voor je gaat slapen bepaal je in wat of wie je wil veranderen. Focus op dit besluit. In je lucide droom begin je stap voor stap met het veranderen naar je gewenste nieuwe vorm. Je weet je droomlichaam kan elke vorm aannemen die jij wil.

2- Lukt het niet? Maak voor jezelf dan een magisch drankje of een stuk toverbrood. Zeg tegen jezelf: "Nadat ik een slok heb genomen van dit toverdrankje, ben ik ......"

3- Creëer een poort waar je door heen gaat en in een wereld terecht komt waar jij die gevierde actrice bent. Ga erdoorheen en wees wie je wil zijn.

4- Toch nog moeite met de gedaantewisseling? Ga voor een spiegel staan waar jij jezelf helemaal in kan zien. Zie in de spiegel hoe jij verandert in de gewenste persoonlijkheid. Ben jij in de spiegel geworden wat je wilde? Stap dan in de spiegel en val samen met wie je wil zijn.

5- Roep de persoon, het dier of het object dat je wil worden op in je lucide droom. Begin een gesprek en gedurende het gesprek stap je in je gesprekspartner. Je wordt als het ware één en gaat in zijn of haar schoenen verder de droom in.

2- Tenslotte

Dit zijn maar een paar methodes en technieken hoe jij kunt veranderen van gedaante in een lucide droom. Experimenteer en word de beste versie van jezelf met behulp van je grote idool of heldin...


PS: Sommige dromers worden makkelijk lucide maar de meeste dromers hebben daar wat extra hulp bij nodig. Daarvoor biedt Helder Dromen je de volgende mogelijkheden:

Reactie plaatsen