Intentie

Een intentie zetten doe je om te krijgen wat je wil. Iedere lucide dromer maakt gebruik van het intentie zetten. De beginnende lucide dromer om zijn dromen te onthouden en voor de eerste keer lucide te dromen. Ervaren lucide dromers gebruiken hun intentie om in een lucide droom een vooraf bepaald doel na te streven en een gericht resultaat te behalen.

1- Wat is je intentie zetten precies?

Een intentie is een korte zin, geformuleerd in de Ik -vorm en de tegenwoordige tijd om je lichaam en geest te programmeren naar een specifiek doel.

2- Hoe maak je een goed intentie?

Een goede krachtige intentie is gepassioneerd. Het vuur spat ervanaf. Je voelt hem als het ware door je hele lijf gieren. Uit een sterke intentie is alle twijfel verdwenen. Een effectieve intentie zetten doe je het best op de volgende manier

3- Een intentie zetten in 5 stappen.

A- Omschrijving.

Hoe specifieker je intentie is, hoe krachtiger. Hij moet helder en direct zijn. Schrap alles uit je intentie waar twijfel in schuilt. Dus geen misschien, kunnen, willen, worden. Nee alleen" ik ben" of "ik heb". Precies, in de tegenwoordige tijd en de ik vorm.

B- Voel het!

Een intentie uitspreken is prima maar wat heb je daaraan zolang je deze intentie niet in elke cel en vezel van je lichaam voelt. Voel deze intentie in je hele lichaam en zie voor je hoe het is om het doel van je intentie te realiseren. Ervaar hoe dat is. Maak van dit realiseren een diepgeworteld verlangen en een innerlijke noodzaak.

C - Verwachting

Bij je intentie zetten weet je dat dit ervoor zorgt dat je lucide droomt. Een lucide droom is wat je krijgt en niets minder. Door dit verwachtingseffect aan je intentie toe te voegen maak jij haar nog sterker.

D- Focus

Zorg dat je intentie bij het in slaap vallen je enige gedachte is. Natuurlijk denk je af en toe aan andere dingen maar die laat je gewoon voorbijgaan en breng je focus weer terug naar je intentie. Steeds weer opnieuw zodat wanneer jij de hypnagoge staat in gaat je alleen aan lucide dromen denkt.

4- Tenslotte

Dit zijn de belangrijkste onderdelen voor het zetten van een krachtige intentie en wanneer je hier genoeg tijd aan besteedt, pluk je daar, of je nu een beginnende of ervaren lucide dromer bent, zeker de vruchten van.

PS: Wil jij ook lucide dromen? Sommige dromers worden makkelijk lucide maar de meeste dromers hebben daar wat extra hulp bij nodig. Daarvoor biedt Helder Dromen je de volgende mogelijkheden: