Teleportatie

Teleportatie in lucide dromen betekent dat jij jezelf in een keer verplaatst van de ene plaats naar de andere plek zonder dat jij fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

Min of meer op hetzelfde moment verdwijn je op de ene plaats en verschijn je op de andere.

Teleportatie is hetzelfde wanneer je door een poort gaat in een trancereis. Dan ben je ook ineens op een andere plek. Alleen is er hier geen poort.

Drie handige tips voor lucide teleportatie

  • Focus je volledig op waar je naar toe wilt. Maak hier een krachtige intentie van en blijf die herhalen. Net zolang totdat je op je gewenste plaats van bestemming bent aangekomen.
  • Sluit je ogen. Zeg dan tegen jezelf: "Op het moment dat ik mijn ogen weer opendoe, ben ik in het zonnige en spirituele Hawaii. " Lukt dit niet? Vraag dan eerst of de lucide droom je wil verrassen. Dat je graag op een verrassende, veilige en heerlijke plek aan wil komen.
  • Spinnen. Begin om je eigen as te draaien. Steeds harder en dan steeds langzamer. Ervaar hoe je van de plek waar je was langzaam naar een nieuwe plaats spint. Combineer deze manier met tip 1 en succes is gegarandeerd.

Oh ja niet vergeten!

Sommige mensen worden eenvoudig lucide maar de meeste dromers hebben daar wat extra hulp bij nodig. Daarvoor kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden: