Dromen over geesten - 9 x een droom met geesten uitgelegd...
15 februari 2024 

Dromen over geesten - 9 x een droom met geesten uitgelegd...

Dromen over geesten vertegenwoordigt iets dat niet langer verkrijgbaar of binnen handbereik is. Het geeft aan dat je je losgekoppeld voelt van het leven en de samenleving. Probeer erachter te komen wat de geest wil of waar hij of zij naar op zoek is. 

1- Wat dromen over geesten zien ook kan betekenen?

De droom over geesten kan ook een oproep voor je zijn om verder te gaan en je verouderde manieren van denken en gedrag los te laten. Het is tijd voor een nieuw wereldmodel.

Droom geest betekenis uitleggen

2- Wat betekent je eigen geest in je droom zien?

Je eigen geest in je droom zien symboliseert aspecten van jezelf waar je bang voor bent. Dit kan gepaard gaan met een pijnlijke herinnering, schuldgevoelens of onderdrukte gedachten. Of misschien ben je bang voor de dood en doodgaan.

3- Hoe kan je dromen uitleggen waarin je in een geest verandert?

 Dromen dat je in een geest verandert, houdt in dat je wanhopig uit een situatie wilt ontsnappen.

4 - Hoe kan je een droom duiden waarin je een geest aanraakt?

 Dromen dat je je hand uitstrekt om een geest aan te raken, maar deze verdwijnt, geeft aan dat je stappen onderneemt om enkele pijnlijke of onderdrukte gedachten  en gevoelens te erkennen, ook al ben je nog niet klaar om ze volledig onder ogen te zien.

5 - Hoe kun je dromen verklaren waar in je de geest van een vriend of familielid in je droom tegenkomt?

 Als je de geest van een levend familielid of vriend in je droom ziet, betekent dit dat je gevaar loopt voor kwaadwillende handelingen van die persoon.

 Als je de geest van een dode vriend/familielid in je droom ziet, suggereert dit schuldgevoelens en spijt over de vroegere relaties met die bepaalde persoon.

Dromen over geesten

6 - Wat betekenen mijn dromen over boze geesten?

Dromen dat geesten je proberen te vermoorden, houdt in dat je klaar bent om je verleden en je onderdrukte emoties onder ogen te zien, hoe pijnlijk het ook kan zijn. Je bent klaar om verder te gaan met je leven en het verleden achter je te laten. 

Als een geest je in je droom verstikt, betekent dit dat een situatie uit het verleden je verhindert om jezelf volledig uit te drukken.

 Dromen dat je wordt gestalkt of achtervolgd door een geest, geeft aan dat je weigert om problemen uit je verleden onder ogen te zien die je huidige leven beïnvloeden.

Tenslotte over dromen en geesten

Dromen over geesten bieden jou een te gekke kans om de boodschap van deze dromen helder te krijgen. Ze brengen ons zo een boodschap om open te staan voor verandering die mag en misschien wel moet plaats vinden.

Je huidige kijk op de wereld, je wereldmodel, is aan revisie toe. Dromen waarin geesten opduiken geven je een teken dat het tijd is voor een stukje extra bewustwording

Hoe je dat doet? Door je droom haar persoonlijke betekenis te geven. En hoe je dat doet dat lees je in dit blog over dromen verklaren of in mijn boekje De Verborgen Wijsheid van je DroomDNA… 

Veel plezier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen