Page content

Stap 4 – Droomkracht

Stap 4 – Droomkracht

Nu gaan we de volgende stap nemen. En dat is met onze droomkracht een verlangen, idee of plan tot leven brengen zodat zowel ons lichaam als onze geest weet waar we onze focus op richten. En we in de traditie van ons kwantummodel ons open stellen voor nieuwe waarschijnlijkheden en aangrenzende mogelijkheden….

Bedenk nu en voel wat je graag zou willen. Het maakt voor deze oefening niet zoveel uit wat dat is. Het draait om de techniek van de methode:

  • Zet je voeten op de vloer en sluit je ogen.
  • Adem 7 tellen in
  • Houd je adem 7 tellen vast
  • Adem in 7 tellen uit
  • Adem 7 tellen niet
  • Herhaal deze cyclus minimaal 7 keer.

Stel je favoriete droomomgeving voor. Wij gaan er nu voor het gemak even  vanuit dat je op zoek bent naar de ware liefde

Stel je dan voor waar je hem ontmoet, hoe hij gekleed is, hoe je hem in de ogen kijkt, hoe zijn stem klinkt en hoe dat precies past bij jou ideaalbeeld. Ruik hoe het er ruikt en vooral hoe hij ruikt, voel hoe het is als je hem kust en hoe zijn lippen smaken. Het is belangrijk, als dat lukt, om een lekkere geur te ruiken. Geur is ons oudste zintuig en maakt doelen gelijk een stuk realistischer.

Ga helemaal los op deze scene. Gebruik al je zintuigen en maak het zo levendig mogelijk. Stel deze zo voor zodat jij er super enthousiast van wordt, dat je in iedere cel in je lichaam voelt: Ja, ik wil. Visualiseer hoe je met hem wegloopt en ineens op jullie bruiloft bent. Stel je voor hoe de rest van jullie leven eruit komt te zien. Hoe geweldig dit is, hoe, als je dat wenst, jullie kinderen eruitzien, hoe jullie je diamanten bruiloft vieren. Maak het groots en met intens verlangen

Heb jij deze droom man of vrouw al gevonden? Pas het dan toe op je gezondheid, je carrière, je financiën of een ander belangrijk doel voor je.

Voel nu hoe het is om jezelf te zijn in deze scene. Stap in de scene en in jezelf. Zat jij al helemaal in de scene? Word je hier dan nog eens extra bewust van en kijk dan van een afstand naar dit geweldige schouwspel

Geniet van de nieuwe gevoelens, gedachtes en opvallende details die deze verfrissende manier van waarnemen je schenkt. Voeg liefdevollere, warmere, krachtigere natuurlijkere en gevoelens en emoties toe. Maak het geweldig.

Als je hebt gezien, gevoeld, gehoord, geroken en geproefd wat dit intense verlangen inhoudt, wie je dan bent en hoe je leven er dan uitziet, kom dan weer langzaam terug naar dit moment. Pas als het beeld helemaal is verdwenen, open je je ogen.

En nu laten we alle vorige stappen in een effectief en eenvoudig model samenkomen:

Stap 5 – De beste versie van jezelf

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

0 reacties op “Stap 4 – Droomkracht

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.