Page content

De Inleiding

De Inleiding

In de Helder Denken programmeer jij jezelf weer terug in je persoonlijke kracht. Met behulp van je droomkracht creëer jij nieuwe verrijkende, bewuste en onbewuste, programma’s en zo een nieuwe beste versie van jezelf.

Dat doen we door in de 1e stap ons bewust te worden van onze ademhaling. Een simpele maar effectieve techniek die jou op ieder moment kan helpen wanneer je het idee hebt dat je vastzit in een angst, de stress of trauma.

In de 2e stap scannen we ons lichaam op eventuele plekken in ons lichaam waar we weerstand voelen. En dan bewust kunnen weg ademen en loslaten van deze weerstand en ruimte maken voor nieuwe waarschijnlijkheden

Daarna gaan leren we hoe we in de 3e stap ons lichaam kunnen opladen met verse energie en  de kracht die hier vrijkomt te gebruiken om onze persoonlijke kracht te vergroten om ons doel te realiseren.

In de 4e stap leren we hoe we onze droomkracht kunnen gebruiken om een diep verlangen eenvoudiger werkelijkheid te maken door onze neuroprogrammering te veranderen en de deur te openen naar nieuwe aangrenzende mogelijkheden.

In de 5e stap koppelen we alle stappen aan elkaar zodat we een stappenplan hebben wat we kunnen trainen en zo de beste versie te realiseren die we nu in ons hebben.

Persoonlijk meesterschap train jij wanneer jij bewust iets onderneemt en herhaalt om je leven te veranderen. Deze training kan je daar prima mee helpen met als enige doel om jouw leven weer terug te krijgen in haar natuurlijke flow.

Ok laten we nu beginnen met de 1e stap: Bewust Ademhalen

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

0 reacties op “De Inleiding

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.