Page content

Stap 6 – In je natuurlijke flow

Stap 6 – In je natuurlijke flow

Nu jij een nieuwe beste versie van jezelf hebt ontdekt en geactiveerd, wordt het nu tijd om deze te integreren in je dagelijks leven. Zodat je leven weer terugkomt in haar natuurlijke flow, het ritme waar je voor geboren bent…

1- De uitdaging

Vraag jezelf af waar jij in je leven de grootste behoefte hebt aan deze nieuwe versie. Vaak komt er intuïtief een oude gebeurtenis naar boven. Gebeurt dat niet, dan kun je je afvragen:

  • Is er recentelijk iets gebeurd wat deze energie nodig heeft?
  • Wat vraagt erom heling in mijn leven?
  • Hoe loopt het op mijn werk?
  • Hoe gaat het met mijn relaties (familie, vrienden, partner)?
  • Hoe sta ik er financieel voor?
  • Hoe is het met mijn fysieke gezondheid en mijn emotionele gezondheid?
  • Speelt er iets bijzonders in mijn sociale leven?
  • Hoe is het met de liefde in mijn leven?
  • Hebben er enkele grote, ongewilde veranderingen in mijn leven plaatsgevonden?
  • Verwacht ik zulke  veranderingen in de nabije toekomst?

Nu doe je hetzelfde als in stap 4 en stap 5. Je sluit je ogen en stapt met deze nieuwe beste versie van jezelf in zo’n situatie.

Blijf net zolang in deze ervaring totdat deze situatie precies zo gaat als jij wilt. Herhaal deze nieuwe en positieve afloop zo vaak als mogelijk achter je gesloten ogen. Misschien heb jij de smaak te pakken en ben je nieuwsgierig of er nog andere situaties zijn die je met deze power kunt veranderen. Ga lekker los en breng je leven steeds meer terug in haar natuurlijke flow…

2- Het echte leven

Nu komt het moment dat jij overdag bewust een soortgelijke situatie op gaat zoeken waar jij heel bewust in de energie van je nieuwe beste versie stapt.  Doe dat rustig en ervaar wat er gebeurt.

Misschien gaat het de 1e keer niet precies zoals je het had voorgesteld. Dat kan want je weet niet namelijk niet hoe die anderen in deze situatie op jouw vernieuwde versie reageren en hoe jij daar dan weer op reageert. Blijf bewust, haal een keer diep adem en keer weer terug in je nieuwe versie.

Wat er ook gebeurt: zie het allemaal als feedback en gebruik het om stap 5 nog een keer te herhalen om op de punten, waar het nog niet ging zoals je wenste,  te verbeteren.

3- Tenslotte

Dit is het einde van de cursus  DroomDNA. Experimenteer, verbeter en verander de methode wanneer jij het idee krijgt dat dit beter voor je werkt. Ook deze cursus is niet in marmer geslagen.

Maak er geen wedstrijd van met jezelf of je omgeving. Laat deze training je leven vrijer, gezonder en rijker maken en een volgende stap zijn op je weg naar persoonlijk meesterschap

 

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

0 reacties op “Stap 6 – In je natuurlijke flow

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.