Page content

Teleportatie

Teleportatie in lucide dromen betekent dat jij jezelf in een keer verplaatst van de ene plaats naar de andere, zonder dat jij fysiek de ruimte tussen beide plaatsen hoeft te doorkruisen.

Min of meer op hetzelfde moment verdwijn je op de ene plaats en verschijn je op de andere.

Teleportatie is hetzelfde wanneer je door een poort gaat in een trancereis. Dan ben je ook ineens op een andere plek. Alleen is er hier geen poort.

3 handige tips voor lucide teleportatie

 1. Focus je volledig op waar je naar toe wilt. Maak hier een krachtige intentie van en blijf die herhalen. Net zolang totdat je op je gewenste plaats van bestemming bent aangekomen.
 2. Sluit je ogen. Zeg dan tegen jezelf: “Op het moment dat ik mijn ogen weer open doe, ben ik in het zonnige en spirituele Hawaii. ” Lukt dit niet? Vraag dan eerst of de lucide droom je wil verrassen. Dat je graag op een verrassende, veilige en heerlijke plek terecht wilt komen en je lucide droom dat bepaalt.
 3. Spinnen. Begin om je eigen as te draaien. Steeds harder en dan steeds langzamer. Ervaar hoe je van de plek waar je was langzaam naar een nieuwe plaats spint. Combineer deze manier met tip 1 en succes is gegarandeerd.
  Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

  Comment Section

  0 reacties op “Teleportatie

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.