Page content

Intentie

Een intentie zetten doe je om te krijgen wat je wilt. Iedere lucide dromer maakt gebruik van het intentie zetten. De beginnende lucide dromer om zijn dromen te onthouden en voor de eerste keer lucide te dromen. De ervaren lucide dromers gebruiken hun intentie om in een lucide droom een vooraf bepaald resultaat te behalen.

Wat is je intentie zetten precies?

Een intentie is een korte zin, geformuleerd in de Ik -vorm en de tegenwoordige tijd om je lichaam en geest te programmeren naar een specifiek doel.

Hoe maak je een goed intentie?

Een goede en krachtige intentie is gepassioneerd. Het vuur spat er vanaf. Je voelt hem als het ware door je hele lijf gieren. Uit een sterke intentie is alle twijfel verdwenen. Een intentie zetten doe je het best op de volgende manier

Een intentie zetten in 5 stappen.

Omschrijving.

Hoe specifieker je intentie is, hoe krachtiger. Hij moet helder en direct zijn . Schrap alles uit je intentie waar twijfel in schuilt. Dus geen misschien, kunnen, willen, worden. Nee alleen” ik ben” of “ik heb”. Precies, in de tegenwoordige tijd en de ik vorm.

Ervaar het.

Een intentie uitspreken is prima maar wat heb je daar aan zolang je deze intentie niet in elke cel en vezel van je lichaam voelt. Voel deze intentie in je hele lichaam en zie voor je hoe het is om het doel van je intentie te realiseren. Ervaar hoe dat is. Maak van dit realiseren een diepgeworteld verlangen en een innerlijke noodzaak.

Verwachting.

Bij je intentie zetten weet je dat dit ervoor zorgt dat je lucide droomt. Een lucide droom is wat je krijgt en niets minder. Door deze verwachting aan je intentie toe te voegen maak jij haar nog sterker.

Enige gedachte.

Zorg dat je intentie bij het in slaap vallen je enige gedachte is. Natuurlijk denk je af en toe aan andere dingen maar die laat je gewoon voorbij gaan door weer terug te keren naar je intentie. Steeds weer opnieuw.

  Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

  Comment Section

  0 reacties op “Intentie

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.