Page content

Gedaantewisseling

Gedaantewisseling in je lucide droom. In je lucide dromen onderga jij elke gedaantewisseling die jij wilt. Dat komt goed uit want ieder mens heeft soms de behoefte om de wetten van de fysieke wereld te overstijgen.

Wil jij niet een keer voor God spelen, de winnende goal scoren in een finale of de schrijver zijn van een historisch meesterwerk? Pas een gedaantewisseling toe in je lucide dromen.

De meeste voorkomende vormen van gedaantewisseling in lucide dromen bespreken we hier

Het is goed om te weten dat jouw droomlichaam elke vorm aan kan nemen die jij maar wilt. Het is niet meer dan een idee. Een projectie van hoe jouw brein denkt dat je lichaam er uit ziet. Gedaantewisseling  is het met opzet aanpassen van dit zelfbeeld.

Gedaantewisseling manieren

1- Voor je gaat slapen bepaal je in wat je wilt veranderen. Focus op dit besluit. In je lucide droom begin je stap voor stap met het veranderen naar je gewenste nieuwe vorm. Je weet je droomlichaam kan elke vorm aannemen die jij maar wilt.

2- Lukt het niet? Maak voor jezelf dan een magisch drankje of een stuk toverbrood. Zeg tegen jezelf: “Nadat ik een hap heb genomen van dit toverbrood, ben ik ……”

3- Creëer een poort waar je door heen gaat en in een wereld terecht komt waar jij alleen maar die gevierde actrice kan zijn. Ga er door heen en ben wie je wilt.

4- Toch nog moeite met de gedaantewisseling? Ga voor een spiegel staan waar jij jezelf helemaal in kan zien. Zie in de spiegel hoe jij verandert in je gewenste doel. Ben jij in de spiegel geworden wat je wilde? Stap dan in de spiegel en val samen met wie je wilt zijn.

5- Roep de persoon, het dier of het object dat je wil worden op in je lucide droom. Begin een gesprek en gedurende het gesprek stap je in je gesprekspartner. Je wordt als het ware één en gaat in zijn of haar schoenen verder de droom in.

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

0 reacties op “Gedaantewisseling

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.