Page content

Droomplan

en droomplan is een plan waarin lucide dromers beschrijven wanneer en waarover ze willen lucide dromen. Een droomplan schrijf je om je lichaam en geest te programmeren richting de doelen die je wilt realiseren in je lucide dromen. Je kunt het droomplan zien als een soort super intentie.

1- Wat staat er in je droomplan?

In een droomplan omschrijf je als eerste wat je wilt bereiken. Stel dat jij af wilt vallen,  dan schrijf jij daarbij de innerlijke noodzaak en het verlangen om af te vallen. Tot in het kleinste deel van je lichaam moet je dit voelen. Om daarmee alle twijfel uit je geest te bannen.

Vervolgens maak je hier een intentie van. Dan schrijf je de datum van de nacht op waarin je hier mee wilt beginnen en ook wanneer het klaar is. Je snapt dat dit zich niet altijd laat sturen maar door een einddatum vast te stellen, geef jij je hersenen het signaal dat er maar beperkte tijd is.

Met je actieve doelomschrijving en intentie heb jij je hersenen al het signaal gegeven dat afvallen belangrijk is.

Nu pak jij het volgende onderwerp en doe je hetzelfde. Het is daarbij ook belangrijk dat jij je een dit droomplan houdt. Ook als je je doel nog niet gerealiseerd hebt. Pak dat weer op in je volgende droomplan. Houd je aan je plan

Voorbeeld van een droomplan

Doel: meer zelfvertrouwen

Omschrijving : Ik wil lucide dromen om nu eindelijk eens te weten te komen waarom ik soms zo weinig zelfvertrouwen heb. Ik moet in contact komen met dat deel van mijzelf dat mij vertelt op welke manier ik mijn zelfvertrouwen versterk.

Intentie: Ik droom vannacht lucide en krijg meer zelfvertrouwen. ( Maak deze altijd positief, dus wat je wilt en niet wat je niet wilt) en niet te lang. Dan kan je hem ook eenvoudiger onthouden en herinneren als je in een lucide droom zit.

eerst lucide nacht – nacht van negen november op tien november.

Tijdsduur – 9 november – 16 november

Tenslotte

Soms heb je gelijk beet. De eerste nacht. De verleiding om dan met je volgende doel door te gaan is groot. Dat kan ook maar ik adviseer je om je gewoon te houden aan je droomplan. Verander je intentie en vraag of je nog meer de diepte in kan over je gekozen onderwerp.

Like, deel of verzend dit bericht want er is vast wel iemand die je hier mee kan helpen...

Comment Section

0 reacties op “Droomplan

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.